Skip to content
WE ARE CURRENTLY HAVING A SMALL ISSUE WITH OUR WEBSITE, PLEASE DO NOT USE THE SEARCH BAR TO SEARCH FOR ITEMS. THE WEBSITE IS FULLY WORKING APART FROM THIS SMALL ISSUE.... THANK YOU
WE ARE CURRENTLY HAVING A SMALL ISSUE WITH OUR WEBSITE, PLEASE DO NOT USE THE SEARCH BAR TO SEARCH FOR ITEMS. THE WEBSITE IS FULLY WORKING APART FROM THIS SMALL ISSUE.... THANK YOU

Hidey Hole™ No. 307

£0.00

Secluded amongst trees in the grounds of George Bernard Shaw’s Hertfordshire residence is a small hut where Shaw found the tranquillity he needed to write. It was built on a circular steel track so it could revolve to follow the sun throughout the day. In this small space, surrounded by this peaceful pale green, Shaw created plots and characters that would bring him a Nobel Prize in 1925 and an OSCAR in 1938. Shaw fondly dubbed the hut ‘London’, so that unwanted visitors could be told he was away ‘visiting the capital’.